Trimiteti-ne email!
roRO

Vize UK

În Marea Britanie puteți studia mai mult de trei luni de zile. Veți avea nevoie de o Viză pentru Studenți Tier 4; acest proces de aplicare se bazează pe sistemul de puncte. Trebuie să realizați 40 de puncte; cerințele fac referire la confirmarea acceptului din partea unui furnizor de training și dovada existenței fondurilor pentru întreținere.

Dacă parcursul dvs. este de șase luni sau mai puțin, puteți de asemenea aplica pentru Viză pentru Studenți în scop de vizitare. Cerințele sunt: existența fondurilor corespunzătoare, iar solicitantul trebuie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani.

Vize în scop de vizitare

Cetățenii non – UE pot aplica pentru vizele în scop de vizitare din diversele categorii, după cum urmează:

  • Vize în scop de vizitare pentru Familie
  • Vize în scopuri generale de vizitare
  • Viză în scop de vizitare pentru Copil
  • Viză în scop de vizitare în interes de afaceri
  • Viză în scop de vizitare pentru activități sportive
  • Viză în scop de vizitare pentru activități artistice
  • Viză Potențial Antreprenor
  • Viză pentru Tratament Medical Privat

Această viză se eliberează pe o perioadă maximă de șase luni. Criteriile în materie de eligibilitate includ existența unor fonduri suficiente pentru a vă întreține dar și pentru a vă asigura cazarea.

Dacă vizitați Marea Britanie în interes de afaceri, puteți aplica pentru o viză Standard în scop de vizitare, atunci când:

  • Sunteți un funcționar universitar ce întreprindeți activități de cercetare sau când însoțiți studenții în cadrul unui program de studii în străinătate;
  • Veniți în Marea Britanie pentru training, sau pentru orice alte conferințe sau întruniri;
  • Sunteți doctor sau dentist și veniți aici pentru o detașare la o anumită clinică;
  • Intenționați să demarați, să preluați sau să vă alăturați oricărei afaceri în Marea Britanie;
Viză în scop de vizitare pentru căsătorie

Atunci când doriți să vă căsătoriți sau să vă înregistrați la registrul de stare civilă o anumită relație de parteneriat sau atunci când doriți să notificați o anumită căsătorie. Această viză poate fi folosită de partenerul / partenera unui cetățean din Marea Britanie sau a unei persoane care s–a stabilit în Marea Britanie. Viza se acordă pe o perioadă de până la șase luni de zile și puteți aplica pentru aceasta cu trei luni înainte de data deplasării în Marea Britanie.

Ulterior oficializării căsătoriei, puteți trece la o viză pentru Soț / Soție sau Partener. Acest lucru vă va permite să rămâneți în Marea Britanie pe termen nelimitat și să vă stabiliți aici.

Viză pentru Soț / Soție sau Partener

Această viză este pentru soți / soții, parteneri civili, parteneri necăsătoriți, și partenerii de același sex ai cetățenilor Britanici sau ai rezidenților permanenți în Marea Britanie.

Puteți de asemenea să „treceți” la această categorie de la o viză pe bază de sistem de puncte, cum ar fi viza pentru studenți de Tier 4, viza Tier 1, viza de lucru Tier 2, vizele pe criterii de descendență sau în alte scopuri non–vizitare. Este pasul obișnuit după o viză de Logodnic /-ă, atunci când v–ați căsătorit.

Autorizarea inițială se dă pentru 30 de luni, atunci când se poate aplica pentru o prelungire pentru alte 30 de luni, iar apoi, după cinci ani, se poate obține rezidența permanentă (Permis de Ședere pe perioadă nedeterminată).

Cerințele sunt următoarele:

  • Venit minim de £18,600
  • Dovada cunoașterii limbii Engleze
  • Cazare / locuință corespunzătoare
  • Existența unei relații autentice

Biroul de consiliere in dreptul imigrarii Bogdan Law Office vă va ajuta cu toate dovezile de care aveți nevoie și se va asigura că cererea dvs. este completă.

Vize pentru studenți în Marea Britanie

Biroul de consiliere in dreptul imigrarii Bogdan Law Office vă poate ajuta să aplicați pentru o viză pentru studenți Tier 4, sau pentru o viză de studii pe termen scurt.

Oferim servicii de verificare a cererii de aplicare și consiliere pe probleme de imigrare.

Un consilier reglementat pe probleme de imigrare în Marea Britanie vă va oferi sfaturi privind documentele necesare. Acest lucru vă va spori șansele de a obține un rezultat pozitiv. Consilierul dvs. vă va sprijini cu toate materialele de care veți avea nevoie pentru aplicarea dvs. în vederea obținerii vizei dorite. Biroul de consiliere in dreptul imigrarii Bogdan Law Office va fi mereu alături de dvs. să vă asiste în demersurile pe care le inițiați.

Viză (generală) pentru studenți -Tier 4

Categoria de viză (generală) pentru Studenți, Tier 4, reprezintă o aplicare în baza unui sistem de puncte pentru acei studenți care caută să studieze la locațiile furnizorilor de servicii educaționale din Marea Britanie, sau în cadrul altor universități și colegii din Regat. Toți studenții de la Tier internațional care ajung în Marea Britanie și doresc să se califice pentru Vizele (generale) pentru Studenți – Tier 4 – trebuie să dețină un permis valabil de intrare în țară. Petru rezultate optime, folosiți serviciul prestat de Biroul de consiliere in dreptul imigrarii Bogdan Law Office .

Studii pe termen scurt

Această categorie se poate folosi pentru a studia în Marea Britanie pe perioade scurte de timp de șase luni sau chiar mai puțin. Vizele în scop de vizitare tind să vă acorde mai puține drepturi în Marea Britanie dar sunt mult mai ușor de accesat și chiar de obținut.

Toate cererile de aplicare trebuie formulate din afara Marii Britanii.

Viză (generală) Tier 2

Aceasta este o categorie de vize care permite cetățenilor non–UE să muncească în Marea Britanie pe termen nelimitat, în baza existenței unor anumite abilități. Ministerul de Interne se folosește de sistemul pe bază de puncte pentru a evalua Tier ul de eligibilitate în vederea aplicării. Cerințele relevante sunt după cum urmează: muncitor calificat, cu căutare în Marea Britanie, salariu minim £30,000, existența unui sponsor autorizat care să–i ofere un loc de muncă. Ocupațiile de interes: asistente, ingineri și muncitori în construcții.

Viză start–up / Inovație – Tier 1

Această categorie de viză se folosește de potențialii antreprenori care vin în Marea Britanie pentru a începe o afacere nouă, sau pentru a prelua orice afacere existentă. Cerințele de ordin financiar în ceea ce privește această viză sunt stabilite la valoarea de £50,000, o sumă mult mai mică decât suma stabilită la Tier ul Vizei anterioare pentru Antreprenori – Tier 1.

Această cale este disponibilă pentru cei care doresc să–și înființeze și să opereze o societate în Marea Britanie. Ideea de afaceri trebuie aprobată de un organism certificat.

Permis de ședere pe termen nelimitat (ILR)

Aceasta este o formă de rezidență permanentă; îi acordă persoanei interesate permisiunea de ședere în Marea Britanie pe o perioadă nelimitată de timp. Pentru a putea aplica pentru ILR, trebuie să demonstrați faptul că ați trăit legal în Marea Britanie timp de cinci ani sau în unele cazuri, timp de trei ani.

Cine deține ILR este scutit de controalele în materie de imigrare ce se practică în cazul Marii Britanii. Cetățenii SEE pot aplica pentru Statutul de Persoană Stabilită în Regat, sau pentru rezidență permanentă SEE, care acordă aceleași libertăți și scutiri.

Vă putem ajuta în procesul de aplicare pentru toate vizele pentru Marea Britanie. Serviciile noastre includ: Aplicația pentru Viză pentru Partenerul dvs. și membrii familiei dvs., Vizele în scop de vizitare, vizele pentru studenți, dar și vizele pentru muncă. Serviciile pe care le asigurăm acoperă toate cererile de aplicare în baza Sistemului de Puncte Tier 5. Vă vom ghida la fiecare pas al acestui proces, punându – vă în cea mai bună situație pentru a obține un rezultat optim.

  • Ne puteți contacta email sau prin Whatsapp, pentru o evaluare inițială gratuită a nevoilor dvs., pe care o va realiza un consilier pe probleme de imigrare.
  • Vă evaluăm situația și vă identificăm opțiunile de care puteți beneficia și de asemenea apreciem dacă vă putem fi de folos. Vă oferim un tarif fix, 100 % garantat.
  • În cazul în care veți accepta oferta, vom realiza un dosar client și vom face toate aranjamentele necesare pentru consultarea și soluționarea completă a cazului dvs.